Om Yogasus

Foto: Mikal Schlosser

Lidt om mig


Jeg hedder Susan, er 57 år gammel. Jeg deler min tid mellem min store passion for yoga, min familie og jobbet som kulturformidler ved Ballerup Bibliotekerne. Jeg er uddannet yogaterapeut med certificering i intelligent kost ved Louise Bruuns Akademi med Karen Deleuran som yogamentor. Ved Sattva Yoga v. Mari Nordstrøm er jeg uddannet certificeret yin yoga massør.


For mig er yoga intelligent bevægelse, hvad enten det drejer sig om at strække muskler, sener og led, påvirke de indre organer, hormonbalancen og vejrtrækningen eller massere bindevævet og lave hjernetræning.

Yoga er  ikke en "religion" med svære betegnelser, men er for alle, der har lyst til at opleve fordybelse samt ro i krop og sind. Yoga giver mig den balast, der gør, at jeg bedre kan håndtere hverdagens mange udfordringer. 

Jeg ønsker at give min glæde ved yoga videre til dig :-)

Om yin yoga massage


Yin yoga massage er en pause fra en ofte hektisk hverdag. Yin yoga massage er en blid og nænsom massageform, hvor der er fokus på dig og din krop, der hvor den er lige nu. En velværebehandling med fokus på dyb genopladning af hele dit system. 


Det praktiske:


Kom i blødt tøj, du kan bevæge dig i, gerne flere lag, så det kan afpasses efter kropstemperatur. 


Yin yoga massage kan bestilles hjem til din egen bolig, hertil 200 kr. i tillæg. Kontakt mig for aftale.

Om min yogaundervisning:


Min undervisning indeholder elementer fra flere forskellige yoga arter: hatha, yin yoga, restorativ yoga og flow yoga. Jeg deltager i workshops som foregår ved såvel danske som internationale undervisere.

I hverdagen giver yoga mig den ro, stabilitet, vedholdenhed, styrke og indre stilhed, jeg har brug for.


Kontakt mig, hvis du ønsker tilbud på yogaundervisning af f.eks. en venindegruppe, på din arbejdsplads eller til et event. 

KONTAKT

FØLG

Følg min Facebookside:

Yogasus

Tlf: 91258510

læg evt. en besked, så ringer jeg tilbage

Yin yoga massage er en fordybende, indadvendt og meditativ behandling med fokus på at smidiggøre bindevæv, frigøre spændinger og berolige og afbalancere krop og sind.

Copyright © All Rights Reserved